Garderoben.

Igår åkte vi och hämtade en garderob. När vi kom till Trosa började det spöregna. Garderoben skulle upp på biltaket och smarta som vi var hade vi inte med oss någon presenning. Vi fick iallafall några sopsäckar att täcka garderoben med. Det är en riktig stadig pjäs, 2,38 hög och ganska tung men med hjälp av henne som vi köpte garderoben av så fick vi iallafall upp den på taket. Väl i Strängnäs kom David för att hjälpa till att bära upp garderoben för de två trapporna till lägenheten.
Tack David. Du gjorde en grym insats.
Trapphuset är smalt och trångt och garderoben stor. När första trappan var avklarad var det stopp, det gick inte att vända runt garderoben. Som tur var har vi en granne som öppnade och frågade om vi ville backa in i hennes lägenhet vilket hjälpte. När garderoben väl stod i sovrummet gick det inte att vända upp den. Det visade sig att taket var liiiite lägre än beräknat. 1,40 närmare bestämt. Som tur var så lutade golvet lite vilket medförde att vi flyttade garderoben dit golvet var lite mer lutande och då kunde den ställas upp till slut. Världens jobb men nu är den på plats. Måste fästa den i väggen och sen är det bara att börja packa in. Den kommer nog svälja hur mycket kläder som helst.

Idag har Johan tagit ledig och vi ska flytta det mesta från gamla lägenheten. Ikväll blir det spelning med Gläntan i Flen. Festligt värre!

Nu blir det frukost och sen börja göra nytta.


Kommentarer
Postat av: Maria

Hoppas ni har 2,40 högt och inte 1,40 annars kan inte ens jag gå rakt i er lägenhet=P=P=P

2010-05-28 @ 09:23:43
URL: http://mittlivmedkyra.blogspot.com/
Postat av: Jos

Haha ja. 2,40 ska det vara :)

2010-05-29 @ 00:05:57
URL: http://josgustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0